Informatie met betrekking tot einde seizoen

5-6 Nieuws Beste leden,

Het einde van het seizoen nadert. Daarom dus hier even wat belangrijke informatie en data.

- We zijn druk bezig met de teamindeling voor de jeugd voor volgend seizoen. We hopen deze in week 25 bekend te kunnen maken. 

- We trainen in de huidige samenstelling door t/m zaterdag 22 juni. Daarna trainen we eventueel nog een paar weken door in de nieuwe samenstelling of met een gehele leeftijdscategorie gelijktijdig. Definitieve invulling hiervan volgt nog en zal zsm gecommuniceerd worden.

- Vanaf zaterdag 22 juni gaan we aan de slag met het controleren van de keepers spullen. Alle keeperstassen (van zowel vaste keepers als wisselkeepers) moeten vanaf dan in de kluis. Vaste keepers kunnen dan hun spullen nog wel gebruiken, maar dan kunnen wij ondertussen alles vast controleren. Persoonlijke eigendommen svp uit de tassen en uit de kluizen halen. We behouden ons het recht om spullen uit de kluizen te halen, dus om te voorkomen dat wij per ongeluk met jullie persoonlijke spullen aan de haal gaan moet dit allemaal uit de tas/kluis gehaald worden.

- Inleveren maskers: dit kan op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni tussen 20 en 21 uur.

- Voor de trainers geldt: we communiceren met jullie nog een moment waarop de ballenkratjes, sleutels, hesjes, jassen enzovoort weer ingeleverd moeten worden.

 
5-6-2024