Semi veld

16-9 Nieuws
Wekelijks wordt met een pomp automatisch een anti algen middel op het semi veld gebracht. Helaas is gebleken dat het middel in de grond verdwijnt en niet op het veld terecht komt. Wij zien het middel uit de bak verdwijnen en de laatste weken de algen op het veld toenemen. 

De afgelopen weken is het middel handmatig opgebracht en door een leverancier is een kleine extra onderhoudsbeurt uitgevoerd. Helaas waren de speeleigenschappen daarmee afgelopen weekend nog niet naar wens, mede doordat wij biologische producten voor bestrijding gebruiken die wat meer tijd nodig hebben dan chemische. 

Wij hebben daarom om een grote onderhoudsbeurt verzocht, zoals vele clubs nu doen. Met veel kunst en vliegwerk hebben wij het voor elkaar gekregen dat volgende week donderdag (23 september) met de grote beurt kan worden gestart. De werkzaamheden duren twee dagen. 

Wat betekent dat voor trainingen?
Het trainingsschema blijft zoals het is. Het is vrijwel onmogelijk zonder hele grote aanpassingen alle trainingen op twee velden te laten plaats vinden. Dut lukt alleen als de trainingen worden ingekort en teams 1 keer per week gaan trainen. Het gaat om 4 trainingsavonden, die met enige behoedzaamheid plaats kunnen vinden. Sproei vooral het veld niet. 

Wat betekent dit voor wedstrijden op de zaterdag
Voor aanstaande zaterdag staan drie wedstrijden op het semi veld gepland. Één wedstrijd is al verplaatst, met de andere twee wedstrijden zijn we nog bezig. Mocht verplaatsen niet lukken, dan worden de wedstrijden afgelast en op een later tijdstip ingehaald. 

Wat betekent dit voor wedstrijden op de zondag
Voor aanstaande zondag zijn alle wedstrijden die op het semi veld gepland stonden verplaatst naar het zandveld. 

Tijdens de werkzaamheden
Het is nog niet duidelijk of op donderdag 23 september op het semi veld kan worden getraind. Voor deze avond houden we een alternatief trainingsschema achter de hand. Zo ook voor vrijdag 24 september, mochten de werkzaamheden uitlopen. 

 
16-9-2021