Teamindelingsbijeenkomsten senioren

14-4 Nieuws
De eerste teamindelingen voor de senioren zijn klaar. Deze zijn gedeeld met de aanvoerders van senioren teams en komen op de site en in de app te staan. Het is vooral een verwerking van alle informatie die is binnen gekomen, nog geen vaststelling van teams. 

Na de controle of alle info goed is overgekomen, moet nog tot een min of meer definitieve indeling worden gekomen. De laatste afstemming doen we op bijeenkomsten op dinsdag 11 mei:
20:30 – 21:30 Dames senioren
21:30 – 22:00 Heren senioren

Wij laten nog weten of de bijeenkomsten in het clubhuis of digitaal zijn. Als het digitaal wordt laten we nog weten hoe dat gaat plaats vinden. Zet de datum vast in je agenda!

Overigens hoeft niet iedereen te komen. Vertegenwoordiging van clubjes of afstemming via aanvoerders werkte in het verleden ook prima. 

Voorafgaand aan deze bijeenkomsten kunnen nog veranderingen plaats vinden, teams worden gesmeed, enz. Geef de laatste info vooral aan ons door. 

Uitgangspunt is dat alle, of zo veel mogelijk, namen die op de lijsten staan in een aantrekkelijk team terecht komen. ‘Iedereen speelt’. 

Heb je in de tussentijd vragen, wil je overleg, of heb je zelf een duidelijk beeld van jouw rol in de senioren volgend jaar? Bespreek het binnen je team, met je aanvoerder, of neem contact op met Nienke en Remko: [email protected] en [email protected] Dit geldt ook voor A jeugd die graag wil doorstromen. 

Met sportieve groet,
Nienke en Remko
 
14-4-2021