Video's met uitleg spelregels veldhockey online

5-10

Op het YouTube kanaal van de KNHB vind je vanaf vandaag een afspeellijst met video’s waarin verschillende spelsituaties worden uitgelicht en waarbij bepaalde spelregels nader worden toegelicht. De video’s zijn bedoeld om spelsituaties en spelregels die complexer zijn om uit te leggen of moeilijker te interpreteren extra duiding te geven. Op deze manier wordt de spelregelkennis onder alle scheidsrechters in Nederland vergroot. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang ervaring hebt met het fluiten van wedstrijden, de video’s zijn voor iedereen nuttig. En niet alleen scheidsrechters profiteren ervan. Meer kennis van de regels is net zo handig voor spelers, coaches en toeschouwers.

De afspeellijst die nu is gepubliceerd bevat video’s in over de spelregels van het veldhockey. Volgende maand wordt een tweede afspeellijst toegevoegd met video’s waarin verschillende spelsituaties uit het zaalhockey worden belicht.

Klik op de link hiernaast om de video's te bekijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLF9C3Z36XP1u-yHxYt6DzQ1SdcjHR5396

 
5-10-2020