Zo maak je vrienden

13-4 Nieuws
Natuurlijk maak je vrienden bij M.H.C. Almelo. Dat doe je op vrijdag 31 mei, de dag na Hemelvaart. Het wordt een prachtige zonnige dag en het is heerlijk om de hele dag buiten te zijn en buiten te spelen. 

Voor Wie?
De jongste jeugd tot en met de C jeugd is van harte welkom om samen met niet-hockeyende vriendjes en vriendinnetjes een supergave dag mee te maken. Bring-a-Friend day!

Je mag net zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je wilt. Als je geen vriendjes of vriendinnetjes meeneemt kun je natuurlijk ook meedoen aan deze topdag. Als je niet kunt hockeyen, dan is dat geen enkel probleem!

Wat ga je doen?
Een hele dag lang plezier maken en hockeyen. In de ochtend zijn er allemaal leuke oefeningen, een echte circuittraining. Hier leer je hockeyen. Lopen met de bal, stoppen, slaan, pingelen, de skills. In de middag speel je een toernooi en kun je laten zien wat je in de ochtend geleerd hebt.

Gear
Probeer in overleg met vriendjes en vriendinnetjes een stick en scheenbeschermers te regelen. Lukt dat niet? Geen probleem, dan regelen wij wat. Laat het ons weten als je geen spullen hebt. Voor niet-hockeyers is een bitje bij de prijs inbegrepen. 

Je krijgt een bidon, de hele dag drinken, snacks en een lunch. Deelname kost inclusief eten en drinken Euro 5,- per persoon. Je ontvangt een Tikkie na inschrijving. 

Aanmelden
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected] 
Zet in het mailtje:
  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Je team + vereniging
  • Eventueel naam van vriendjes / vriendinnetjes + hockeyervaring
  • Eventueel spullen die nodig zijn zoals een stick, scheenbeschermers of bitje voor vriendjes/ vriendinnetjes (probeer in overleg wat te regelen, of laat ons weten wat je nodig hebt).
  • Bij wie je graag in de groep wil 
  • Een telefoonnummer waar ouders / begeleiders op zijn te bereiken in noodgevallen
Het telefoonnummer wordt ook gebruikt om een Tikkie naar toe te sturen voor Euro 5,- per deelnemer. 

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Sam Gierveld
Fleur van Munster
Remko Gelmers: 0622392505 [email protected] 
 
13-4-2019 Bijlage