VOLVO Harrie Arendsen

VOLVO Clubbonus € 1000,00

Al lange tijd heeft Volvo Car Nederland een bijzondere relatie met de hockeysport. Dat lijkt andersom ook zo te zijn: wie een blik op onze parkeerplaats werpt, ziet regelmatig een auto van Zweedse komaf staan. Om dit te stimuleren en natuurlijk de hockeysport een warm hart toe te dragen, heeft zij de Volvo Clubbonus geïntroduceerd. Dit is een bonus á € 1.000,- die gesponsorde hockeyverenigingen ontvangen wanneer een (ouder van) een lid een nieuwe Volvo koopt of leaset bij een aangesloten Volvo-dealer. Ook MHC Almelo behoort tot de gesponsorde verenigingen.

VOLVO Harrie Arendsen - verhuisbericht:

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe auto? Neem dan zeker een kijkje bij Volvo Harrie Arendsen. Met vijf vestigingen in de Liemers, de Achterhoek en Twente is zij uitgegroeid tot een grote speler met maar liefst 50 jaar ervaring. Én zij is onze sponsor, wat automatisch betekent dat jij er persoonlijk voor kunt zorgen dat onze clubkas gespekt wordt! Tot voor kort vond je Volvo Harrie Arendsen op het Almelose bedrijventerrein Twentepoort West, maar per 25 februari heeft Volvo Harrie Arendsen haar intrek genomen in het bedrijfspand aan Het Wendelgoor 3, eveneens in Almelo.

4-3-2019