Plezier

3-11 Nieuws
De ALV zit er weer op, bijzonderheden? Ja. Wij zijn erkentelijk, voor bewezen diensten. Heren die jarenlang de maandagochtendploeg vormden, allerhande klussen uitvoerden, zijn benoemd tot lid van verdienste. Gerard Knuif, Wim Voogel, Willem Dijkema, Boy Lucassen en Gerard Wermers zijn de vers benoemden. Ed van Boekel behoorde eveneens tot de MOP-ers en was al lid van verdienste.
 
Natuurlijk staan ‘bijzondere leden’ op onze site vermeld. Wij gaan ter meerdere eer en glorie een bord in het clubhuis hangen, waar ze allemaal op staan. Historie hoort ook bij een vereniging, moet je niet in blijven hangen maar je mag best wat koesteren.

De algemene ledenvergadering ging ook over de financiële afwikkeling van vorig seizoen. De cijfers waren naar iedereen verzonden (en zijn nu na inloggen op de site onder documenten te vinden), duik er nog maar eens in als u er het fijne van wilt weten. 

In een korte terugblik zijn wat onderwerpen van afgelopen seizoen de revue gepasseerd: een bestuurswisseling, een ander ledenpakket (LISA), krimp van het ledenaantal, de ontwikkeling en opleiding technisch kader, een nieuw bestuur voor de stichting, wisselingen in de barcommissie, het  beëindigen van de Actief Betrokken Club, introductie clubshirt, privacybeleid en de ontwikkeling van een waterveld. En er is ook nog gehockeyd. 

Zo’n jaar vliegt dus om en het is best aardig om terug te kijken. Dan smeed je bijna automatisch nieuwe plannen. Veel energie en aandacht zal ook dit seizoen uitgaan naar een waterveld. Veel partijen moeten op een lijn komen. Dat betekent plannen maken, praten, plannen bijstellen, nog een keer praten, enzovoorts. Tomeloze energie stoppen we erin en blijven we erin stoppen. Wordt zeker vervolgd. 

Ondertussen houden we de bestaande velden goed in de gaten. Tijdens de laatste klusdag is weer met veel plezier en enthousiasme het complex aangepakt. Het ziet er netjes uit. Dat het VDL veld algen heeft blijft een bron van zorg. Deze week gaan we van start met een geheel nieuwe aanpak. Op vrij korte termijn moet dat vruchten afwerpen. 

Lang verwacht en hopelijk ook op vrij korte termijn: de club app. Zal niet lang meer duren nu. Moet de communicatie makkelijker en sneller maken. Past ook beter bij deze tijd. Historie is goed, veranderen onvermijdelijk. 

Wat blijft is de sport en het plezier dat eraan beleefd wordt. Laten we dat zo houden en ons ook vooral daar op richten. Kom samen, ga lekker sporten en maak plezier. Ik kan niet bondiger samenvatten waar onze verenging voor bedoeld is. 

Met sportieve groet,
Remko Gelmers
Voorzitter
 
3-11-2019