Zaterdag 27 oktober = speeldag

27-9 Let op: Zaterdag 27 oktober = speeldag

De laatste zaterdag van de herfstvakantie, 27 oktober, is een normale speeldag voor de jongste jeugd en junioren!
Voor de junioren en jongste jeugd (behalve de C-lijn) eindigt de voorcompetitie voor de herfstvakantie. Er vindt een herindeling van de poules plaats. We verwachten dat de nieuwe indeling en het wedstrijdschema rond 20 oktober door de KNHB bekend wordt gemaakt.
Wedstrijden mogen volgens de KNHB-regels alleen maar naar een eerdere datum worden verplaatst indien een team niet compleet is. Dit is voor 27 oktober dus niet mogelijk.
Indien je verhinderd bent op 27 oktober, laat het ZO SNEL MOGELIJK aan je coach of teammanager. Hij of zij kan dan tijdig contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat.

27-9-2018