Ledenactie Bounce Valley Enschede

14-4 Nieuws

We hebben een te gekke actie voor onze leden! Want niet alleen bij ons kun je natuurlijk lekker sporten en lol maken met teamgenoten en vrienden… maar dat kan ook bij het grootste luchtkussenpark van Nederland. 

Deze te gekke attractie in Enschede is juist te gek voor kinderen vanaf de middenbouw, maar ook voor oudere leden zoals tieners, twintigers en zelfs ouders (je kunt perfect je kind uitdagen op het luchtkussen 😉). 

Jij krijgt in de actieperiode het TWEEDE UUR GRATIS bij Bounce Valley Enschede als jij in onze prachtige club/verenigingskleding gaat jumpen! Je leest er alles over op www.bouncevalley.nl/clubs. Het mag overigens in zowel wedstrijd- als trainingskleding, zolang het maar herkenbaar is dat je van de club bent.

Scoor nu het TWEEDE UUR GRATIS bij luchtkussenpark Bounce Valley Enschede als jij in je club- of verenigingskleding (wedstrijd- of trainingskleding mag allemaal, als het maar herkenbaar is) komt jumpen! 

Obstacle Run, Wipe Out, Extreme Slides of Ninja Run; bijna 1.000 vierkante meter luchtkussen ligt klaar voor onze leden om extra voordelig te ontdekken. Bounce Valley Enschede is te gek voor alle leeftijden, want zelfs als volwassene kun je het opnemen tegen je kinderen of teamgenoten. Dus ook jullie, ja… senioren, we hebben het tegen jullie, kunnen je heerlijk uitleven in Bounce Valley. 

Alle informatie staat op www.bouncevalley.nl/clubs.

De actie loopt tot en met 31 augustus

 
14-4-2024