Zomerhockey

1-6 Nieuws De competitie is gespeeld, de reguliere trainingen zijn gestopt. Maar wij blijven natuurlijk niet thuis zitten! Daarom vanaf deze week weer iedere woensdagavond zomerhockey. 

Op woensdag kan vanaf 20.00 uur kan gespeeld worden. Iedereen is welkom, afhankelijk van de opkomst worden de spelers verdeeld. Jong, oud, meisjes, jongens, ter plekke zoeken we een zo goed mogelijke indeling. 

Neem een blauw en een wit shirt mee. Uiteraard vinden wij het erg leuk als zoveel mogelijk spelers van de partij zijn, laat de kans om een balletje te slaan niet aan je voorbij gaan!

Onderstaand bericht is voor de woensdagavond hockeyers, eveneens voor de zaterdagrecreanten:

LET OP: door werkzaamheden renovatie veld graag parkeren van fietsen en auto's direct achter het clubhuis.

Het kan zijn dat de aannemer geulen open heeft liggen, ga daar met respect mee om trap ze niet dicht. Het kan ook maar zo zijn dat er een periode NIET gehockeyd kan worden, omdat de bouwput een gevaar vormt voor iedereen die erlangs moet. Let goed op de site voor de laatste berichten. 

Vanaf 5 juli maakt de aannemer heel veel open..Bij veel lichtmasten zullen geulen komen vanwege nieuwe leidingen. Misschien moeten de zomerhockeyers om het VDL veld heenlopen om bij het Contact veld te komen.
 
1-6-2019