Inloopspreekuur bij MHC Almelo, vrijdags van 19.45 tot 20.30

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch draagt graag een steentje bij voor een gezonde en vitale club.
Daarom zal ook deze seizoenshelft het sportinloopspreekuur bij MHC Almelo verzorgd worden.Voor de winterstop hebben wij veel sporters van MHC Almelo kunnen helpen met hun beginnende blessures en ervoor kunnen zorgen dat dit geen langlopende blessure werden.Wij zien een duidelijke trend in het ontstaan van blessures in de eerste weken na het hervatten van de sport na een zomer- of winterstop door overbelasting na inactiviteit.
Daarnaast zijn er ook veel blessures die ontstaan zijn door valpartijen tijdens de skivakantie. Een tijdige screening en behandeling kan veel klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het hockeyseizoen kunt genieten.

Aan de ouders en leiders van de hockeyers vragen wij extra alert te zijn op beginnende of sluimerende klachten. Alle leden van MHC Almelo kunnen vanaf vrijdag 28 februari tussen 19.45 tot 20.30 uur het wekelijkse inloopspreekuur binnen lopen.

Mocht de vrijdag je niet goed uitkomen, bieden we ook een inloopspreekuur in de praktijk aan op zaterdag tussen 11.15 en 12.00 uur. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden.

Met sportieve groet,

Rutger Hoefnagels