Inloopspreekuur Fysiotherapie bij MHC Almelo

20-3 Nieuws

Inloopspreekuur Fysiotherapie bij M.H.C. Almelo, vrijdagen van 19.45 tot 20.30 uur. 

Wederom verzorgt Fysiotherapie De Graven Esch het inloopspreekuur bij M.H.C. Almelo. In voorgaande seizoenen zijn veel sporters geholpen bij beginnende blessures, vaak is een langlopende blessure voorkomen.

Fysiotherapie de Graven Esch en M.H.C. Almelo nodigen je van harte uit om bij (beginnende) blessures het inloopspreekuur kosteloos te bezoeken.

Een tijdige screening en behandeling kan klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het hockeyseizoen kunt genieten.

Alle leden van M.H.C. Almelo kunnen vanaf vrijdag 12 april tussen 19.45 tot 20.30 uur het gratis inloopspreekuur binnen lopen. Daar zal Rutger Hoefnagels klaar staan.
Ook trainers of coaches kunnen met vragen over blessures, trainingsprincipes of revalidatietraining aankloppen.  Rutger kijkt op verzoek graag met je mee tijdens een warming up en geeft vrijblijvend advies.

Mocht je niet kunnen op de vrijdagavond, dan is er de mogelijkheid om van het inloopspreekuur op de praktijk gebruik te maken. Dit is iedere zaterdag tussen 11.15 en 12.00 uur.

 
20-3-2019