Inloopspreekuur Fysiotherapie bij MHC Almelo

12-9 Nieuws

Inloopspreekuur Fysiotherapie bij MHC Almelo, vrijdagen van 19.45 tot 20.30uur

Wederom verzorgt Fysiotherapie De Graven Esch dit seizoen het inloopspreekuur bij MHC Almelo.
Vorig seizoen hebben wij veel sporters van MHC kunnen helpen met hun beginnende blessures en ervoor kunnen zorgen dat dit geen langlopende blessure werd.
Door middel van dit bericht willen Fysiotherapie de Graven Esch en MHC Almelo jullie uitnodigen om bij (beginnende) blessures het inloopspreekuur kosteloos te bezoeken.

Een tijdige screening en behandeling kan veel klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het hockeyseizoen kunt genieten.

Alle leden van MHC Almelo kunnen vanaf vrijdag 28 september tussen 19.45 tot 20.30 uur het gratis inloopspreekuur binnen lopen.
Daar zal Rutger Hoefnagels klaar staan.
Ook de trainers of coaches kunnen met vragen over blessures, trainingsprincipes of revalidatietraining bij ons aankloppen.  Ook kijken zij graag met jullie mee tijdens een warming up en geven vrijblijvend advies.

Mocht je niet kunnen op de vrijdag avond dan is er nog de mogelijkheid om van het inloopspreekuur op de praktijk gebruik te maken. Dit is iedere zaterdag tussen 11.15 en 12.00 uur

Blijf in de wintermaanden fit!

Om na de winterstop op gelijk - of hoger niveau terug te keren op het veld, is het belangrijk om zowel kracht als conditie op peil te houden.In samenwerking met JMR sportcentre biedt Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch een pakket aan.In de maanden december, januari en februari kun je onbeperkt sporten bij JMR. Dit voor een eenmalig bedrag van 51 euro. Je betaald geen inschrijfgeld en zit ook niet vast aan een contract.Mocht je in de wintermaanden de zaal in gaan, dan kan krachttraining van toegevoegde waarde zijn. Zo wordt de kans op blessures een stuk kleiner. Maak het verschil en blijf fit.

 

 
12-9-2019