Teamindelingen seizoen 22/23

18-6 Nieuws Alle teamindelingen zijn nu te vinden op de site. 

Voor junioren en jongste jeugd zijn een aantal correcties en aanpassingen gedaan, de nieuwste indelingen zijn nu bij de documenten te vinden. 

De heren senioren indelingen zijn nu ook op de site te vinden. 

Om de indelingen te bekijken moet je inloggen op de website, dan kies je <club> en dan <documenten>. Daar zie je "Teamindeling XXXXX 2022/2023" staan. We willen iedereen verzoeken om te controleren of hij/zij staat ingedeeld in een team. Kun je jezelf niet vinden neem dan contact op met de TC.

Voor wat betreft de jongste jeugd indelingen (E en F): houd er rekening mee dat deze teams na de 1e periode (dus in de herfst) of na de 2e periode (in de winterstop) opnieuw ingedeeld kunnen worden. Deze teams staan NIET bij voorbaat al voor het hele seizoen vast.

De KNHB heeft aangegeven dat de benamingen van de teams komend seizoen aangepast gaan worden, dit wordt gelijk getrokken met internationale benamingen. Naast de ons bekende naamgeving met A,B,C,D,E en F in combinatie met J of M en een volgnummer, vind je op deze indeling ook alvast de nieuwe naamgeving. Dus MA1 wordt bijvoorbeeld MO18-1 (Meisjes Onder 18 – 1) en zo verder. T.z.t. zal alles aangepast worden in het systeem, maar dan weten jullie vast dat het eraan zit te komen. 

Ondanks dat wij als TC geprobeerd hebben om aan alle wensen tegemoet te komen snappen wij dat er misschien vragen of opmerkingen zijn over deze indeling. Deze kunnen per mail ([email protected]) aan de TC gesteld worden.

 
18-6-2022