Spelregels

24-5 Nieuws
Voor de C-jeugd (natuurlijk zijn hun ouders van harte welkom!) gaan we een spelregelavond organiseren. Wij denken namelijk dat hockey leuker is om te doen en om te kijken als je de regels kent. Zo. Ben je B- of A-speler? Ook dan ben je van harte welkom bij de spelregelavond.

Fluiten mag, als je de regels kent. Om te mogen fluiten moet je wel een toets maken, en die toets moet je ook halen. Als je het leuk lijkt om te fluiten, heel graag! De toetsen voor het scheidsexamen worden weer ingepland, vanaf de B-jeugd is deelname verplicht. Ben je jonger en lijkt het je wat om de toets te doen en te gaan fluiten? Ben je ouder en lijkt het je ook wel wat? Mail Fred, op [email protected]. Dan krijg je een uitnodiging om een toets te maken. Als je die haalt mag je met de Fox 40, beste fluit ter wereld, het veld op. En we zorgen natuurlijk voor begeleiding als je het veld op gaat, wel zo'n veilig gevoel. 

Nog meer scheidsen
Vooral voor de zaterdag zoeken we nog scheidsen, met name voor de oudere jeugd. De B en A leeftijd. Fluit je nu bijvoorbeeld wel eens op zondag, maar fluit je liever een keer op de zaterdag? Wil je bij hoge nood wel eens inspringen op de zaterdag? Heel graag! We zitten er een beetje om verlegen, dus meld je met je wensen bij de arbitrage commissie, vooral bij Fred (die deelt de scheidsen in voor de zaterdag en dat is nog best lastig soms): [email protected]. We hebben echt geen 100 scheidsen nodig elke zaterdag, dus als jij het ook maar een beetje overweegt, laat het weten. 
 
24-5-2022