Coronamaatregelen vanaf 13 november

Vanaf 13 november 18.00 zijn uur de volgende coronamaatregelen van kracht:
  • Publiek is niet toegestaan. Niet bij wedstrijden en niet bij trainingen.
  • Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.
  • Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november (zie hieronder).
  • In het horecagedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen
  • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.
  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar).
Daarnaast blijven de onderstaande maatregelen van 6 november bestaan:
  • Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen) zonder coronatoegangsbewijs (CTB).
  • Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis of het terras betreden mag worden, inclusief de kleedkamers en toiletten.
  • Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus een CTB bewijs voordat ze het clubhuis of het terras kunnen betreden.
  • Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB.
Per vereniging kan de uitvoering verschillen. Alle verenigingen doen hun best om de maatregelen goed in te vullen. Respecteer dat en volg de regels. Gebruik daarbij ook je gezond verstand.

16-11-2021