Clinics met internationals (HC Twente en Almelo)

1-10 Nieuws
In de Herfstvakantie organiseert Hockey Xperience drie leuke clinics in de regio. Op dinsdag 19 oktober een keepersclinic gegeven door de beste keepster van de wereld; Josine Koning. Op woensdag komt het Olympische Hockeystel Sander de Wijn en Renée van Laarhoven naar MHC Almelo.

Keepersclinic Josine Koning, 19 oktober HC Twente
Op dinsdag 19 oktober komt de Keepster van Het Nederlands elftal èn Olympisch Kampioene Josine Koning naar HC Twente. In samenwerking met Hockey Xperience heeft de beste keepster van de wereld een fantastische clinic voorbereid. De ervaringen die zij afgelopen zomer heeft opgedaan tijdens de Olympische Spelen in Tokyo, brengt ze graag over op de keepers uit het Oosten. De clinic vindt plaats bij HC Twente.

Tijdens de clinic, specifiek en alleen voor keepers, delen we de keepsters/keepers op in twee verschillende leeftijdsgroepen. Te weten t/m 14 jaar en vanaf 15 jaar. Iedereen wordt in zijn/haar leeftijdsgroep ingedeeld met eigen leeftijdsgenoten in groepjes van maximaal vier keepers/keepsters. We starten om 9.00 uur met de trainingen. Josine Koning is in het eerste deel van de ochtend (9.00 – 11.00 uur) bij de keepsters/keepers t/m 14 jaar. In het tweede deel van de ochtend (11.00 – 13.00) is zij bij de oudere jeugd.

G-Hockey
De keepersclinic van Josine Koning is ook voor alle G-hockey keepers. Hier is geen leeftijdsgrens aan verbonden. Waar mogelijk delen we de g-hockeykeepers bij elkaar in de groepjes. Daarom kun je in het inschrijfformulier aangeven dat je als G keeper deelneemt.

Je kunt je aanmelden voor één sessie a € 38,50 of voor de complete clinic a € 69,- Hiervoor krijg je;
  • 1,5 / 3 uur training
  • Training, tips en tricks van de beste keepster van de wereld
  • Mogelijkheid tot foto’s en handtekeningen
  • Sportieve versnapering  (bij complete clinic)
  • Training in groepjes van 3 a 4 keepers/keepsters van eigen leeftijd incl. trainer
Inschrijven kan door de QR code te scannen, of door naar deze link te gaan: https://www.hockeyxperience.nl/arrangement/keepersclinic-josinekoning/

Clinic Sander de Wijn en Renée van Laarhoven, 20 oktober MHC Almelo
Op woensdag 20 oktober komen de internationals Sander de Wijn en Renée van Laarhoven naar Twente! In samenwerking met Hockey Xperience heeft dit top-hockey-stel een fantastische clinic voorbereid. De ervaringen die zij afgelopen zomer hebben opgedaan tijdens de Olympische Spelen in Tokyo, brengen ze graag over op de hockeyende jeugd in Twente/Overijssel. De clinic vindt plaats bij MHC Almelo.

We starten om 10.30 uur met de trainingen. De clinic is voor spelers/speelsters van +/- 6 t/m 14 jaar. Alle spelers/speelsters worden ingedeeld met zijn of haar eigen leeftijdsgenoten. Het eerste blok duurt 1,5 uur waarna we een korte pauze nemen. Tijdens deze pauze komen we weer op krachten met een sportieve versnapering en drinken. Om 12.30 uur starten we dan met het tweede deel van de training. Om 14.00 zijn de trainingen ten einde.

Deze dag bieden wij aan voor slechts € 32,50 Hiervoor krijg je;
  • 3 uur training
  • Training, tips en tricks van twee van de beste speler/speelster ter wereld
  • Mogelijkheid tot foto’s en handtekeningen
  • Sportieve versnapering (geen lunch, deze dien je eventueel zelf te verzorgen)
  • Groepjes van 8 a 12 spelers/speelsters van eigen leeftijd incl. trainer
Inschrijven kan door de QR code te scannen, of door naar deze link te gaan: https://www.hockeyxperience.nl/arrangement/internationals-mhcalmelo/
 
1-10-2021 Bijlage