Actie teamkleding hockeygear.eu

25-6 Nieuws
Teamindeling bekend? 
Maak nu gebruik van de tijdelijke teamkleding actie van onze sponsor Hockeygear.eu en ontvang bij aankleding van je team een gratis teamkrat* met bidons, 25% korting op sticks en extra voordeel op schoenen en standaard 25% korting op je teamkleding! 
* Bij bestelling complete trainingspakken voor je team "1 krat incl. bidons t.w.v. 29,95 gratis”. 

Bestelling is full service incl. eventueel reclamedrukwerk sponsoren en facturatie rechtstreeks.

Bespreek nu de teamindelingen bekend zijn direct wat je als team zou willen als het gaat om de teamaankleding mogelijkheden voor jouw team. Wil je dit jaar in een mooi nieuwe traningsshirt voor de dag komen of wordt het toch een compleet trainingspak?Teamkleding
Gezamenlijk teamkleding aanschaffen via www.Hockeygear.eu werkt heel makkelijk. Hockeygear.eu stelt een offerte op inclusief eventueel reclame drukwerk, zorgt desgewenst voor paskleding en helpt je verder in het proces. Mocht je een bedrijf of enthousiaste ouder hebben die jouw team wil sponsoren, dan wordt de facturatie rechtstreeks met je sponsor afgestemd. Neem bij sponsoring svp vooraf contact op met de sponsorcommissie, [email protected].  

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden of wil je graag meer weten? Vraag een offerte aan via [email protected], app "offerte” naar 06 3855 4377 of bel met de klantenservice van Hockeygear.eu op 053 4323807.

De Teamkleding actie loopt tot 1 september 2021
 
25-6-2022