Versoepelingen per 5 juni

Met ingang van 5 juni worden een aantal versoepelingen in de coronamaatregelen doorgevoerd.
  • Publiek is nog steeds niet toegestaan.
  • Alle senioren mogen tijdens het sporten de afstandsbeperking los laten. Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.
  • De jeugd tot en met de A-categorie mag vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio. In het weekend van 5 juni is het voor de teams mogelijk zelf oefenwedstrijden te organiseren, voor de drie daaropvolgende weekenden in juni organiseert de KNHB voor de deelnemende teams een competitie.\
  • De kleedkamers en douches mogen per 5 juni weer open, en ook de horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open maar volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn. Publiek is helaas nog niet toegestaan.
  • Voor de bar geldt dat zelfbediening niet is toegestaan, met maximaal 4 personen aan tafel plaats moet worden genomen en registratie verplicht is. Zowel binnen als buiten mogen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Uiterlijk 22:00 uur moet alles afgesloten zijn.
  • Registratie voor aanwezigheid kan via: https://mhcalmelo.nl/registratie

Welke regels gelden per 5 juni?
De nieuwe versoepelingen zijn alleen mogelijk als we ons allemaal aan de geldende regels houden. De KNHB, andere sportbonden en NOC*NSF hebben het sportprotocol aangepast

Per 5 juni worden rij-ouders naar een uitwedstrijd aangemerkt als teambegeleiding en hebben daarom toestemming om op de sportaccommodatie te zijn. Het is de bedoeling het aantal rij-ouders zoveel  mogelijk te beperken.

31-5-2021