Programma jongste jeugd voorjaar 2021

Programma jongste jeugd voorjaar 2021

Helaas jongens en meisjes, de reguliere competitie wordt niet herstart. Heel misschien dat er in de komende periode regionaal nog iets mogelijk wordt, maar tot dan mogen we alleen onderlinge wedstrijden spelen. Maar dat betekend niet dat we niet gaan hockeyen. De komende periode zullen de jongste jeugd teams nog een aantal wedstrijden tegen elkaar spelen, er zal nog een spelochtend georganiseerd worden en misschien nog een heus toernooi. Genoeg leuke dingen dus om samen met hockey bezig te zijn. Zodra het definitieve programma klaar is zal dit met jullie gedeeld worden, maar schrijf vast in je agenda dat er vanaf 15 mei t/m 12 juni elke zaterdagochtend iets te doen is voor jullie, m.u.v. zaterdag 22 mei (dit is het pinsterweekend).

27-4-2021