Vacature: bestuurslid

3-2 Nieuws
M.H.C. Almelo heeft ambitie. Wij willen meer mensen laten genieten van hockey, meer mensen zich laten ontwikkelen door hockey en meer mensen plezier met hockey laten beleven. 

Om goed vorm te geven aan de ambities zoeken wij een bestuurslid met humor, voor 
een portefeuille met veel communicatie. 
Het huidige bestuur bestaat uit een team van 5 personen. In 2021 wordt de ambitie van de club samen met de KNHB en met leden verder uitgewerkt. Wij streven naar een sportieve, respectvolle en open sfeer en willen dat ook uitdragen. Aan verschillende doelgroepen. 

Als communicator help jij de club verder met het ontwikkelen en verzorgen van communicatie via verschillende kanalen. Via bijvoorbeeld de site, social media en nieuwsbrieven. Je verzorgt niet alleen de inhoud, maar je zet ook de organisatie en de faciliteiten neer. Niet in een keer, het is een ontwikkeling, net zoals wij voor ons zelf en voor betrokkenen bij de club ontwikkeling mogelijk willen maken. 

Je hoeft niet over bewezen expertise te beschikken, je hoeft ook niet lid te zijn van de vereniging. Sluit het aan bij je studie, bij je persoonlijkheid, of wil je om wat voor reden dan ook de club een stap verder brengen? Heb je er iets mee of wil je er iets mee? Of wil je van gedachten wisselen over de inhoud van de functie, over tijdsbesteding en over ambities? Neem dan vooral contact op met Remko, 0622392505. 
 
3-2-2021