Herstart jeugdtrainingen

18-1 Nieuws
Ondanks dat het er nog niet op lijkt dat de competities snel herstart zullen worden, willen we toch de mogelijkheid bieden aan de jeugd (t/m A-leeftijd) om te trainen. 

Het is een moeilijke periode voor velen, scholen en bedrijven zijn gesloten met een belangrijke reden, namelijk het terugdringen van het Corona virus. Er mag echter wel gesport worden. Het voelt soms zo dubbel allemaal. Maar sporten is gezond en vooral nu is het sociale aspect van het sporten van groot belang voor de jeugd. 

Daarom starten we de trainingen van de jeugd weer op voor wie dat wil. Teams mogen, vanaf dinsdag 19 januari, weer trainen op het voor het team gereserveerde tijdstip volgens het trainingsschema (mits het weer het toelaat). Natuurlijk zullen er ook ouders / spelers / teams zijn die dit niet zien zitten. Dit respecteren wij. Het is geen verplichting, maar de mogelijkheid tot trainen is er.
 
We vragen iedereen wel om thuis te blijven bij klachten, ouders/kijkers zijn helaas nog niet welkom op ons complex en we vragen de spelers om na de training zo snel mogelijk naar huis te gaan. 

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten, ook met het oog op de mogelijke avondklok waarover gepraat word. Mocht deze ingevoerd gaan worden dan gaan we kijken welke invloed dit heeft op het trainingsschema en zullen we dit waar nodig weer aanpassen. 

Ook vragen wij ouders er op toe te zien dat de kinderen zich goed warm aan kleden voor en na de training, om blessures te voorkomen. Nog te vaak zien wij dat kinderen zonder trainingsbroek op de fiets stappen en vooral nu is dat echt te koud. Bij vorst of sneeuw gaan de trainingen NIET door, omdat dit de kans op blessures verhoogd.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!  

Sportieve groet vanuit de TC
 
18-1-2021