Vacature: wedstrijdsecretaris

18-1 Nieuws
Ben jij de puzzelaar en administratieve duizendpoot die deze club nodig heeft? Mooi! M.H.C. Almelo is op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de jeugd. De wedstrijdsecretaris jeugd maakt de wedstrijdindeling voor de zaterdagen. 

De indeling wordt gemaakt in LISA, het administratieve pakket waar wij als vereniging mee werken. De competitiewedstrijden worden door de KNHB aangemaakt en moeten vervolgens aan een veld en een tijd worden gekoppeld. Alle teams spelen daarbij gedurende een seizoen evenveel op het waterveld. 

De arbitrage commissaris kan vervolgens scheidsrechters aan wedstrijden koppelen, dat vraagt wel wat afstemming natuurlijk. 

Maar er komt meer bij kijken. De wedstrijdsecretaris is wel zo’n beetje de spil rondom de jeugdcompetitie en het hart van het hockey. Soms moeten wedstrijden worden verplaatst, of afgelast. Dat vraagt communicatie, die veelal verloopt met de KNHB of met de wedstrijdsecretarissen van andere clubs. 

Omdat de wedstrijdsecretaris jeugd de zaterdagen inplant, lopen aanvragen voor oefenwedstrijden voor de zaterdag ook via jou. 

Als je ervan geniet om met je administratieve kwaliteiten de zaterdag organisatorisch soepel, sportief en eerlijk te laten verlopen dan horen wij graag van je. De huidige wedstrijdsecretaris voor de zaterdag, Niels, stopt er na 5 mooie jaren aan het eind van dit seizoen mee. Niels vertelt je graag meer over de functie, de tijdsbesteding, enz. Je kunt contact opnemen met Niels via [email protected]

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via [email protected].
 
18-1-2021 Bijlage