Winterstop jeugd en mogelijkheid trainen senioren

Komende week is de laatste week voor de reguliere winterstop. De jeugd traint nog door t/m vrijdag 27 november. In december zijn er dus voor de jeugd geen reguliere trainingen of onderlinge wedstrijden.

Wel is er, voor diegene die niet zo lang zonder hockey kan, de mogelijkheid om deel te nemen aan de wintertrainingen van Hockey Xperience, die speciaal voor onze jeugdleden op onze club georganiseerd worden. Hierover in een ander bericht meer!

De  reguliere jeugdtrainingen starten in principe weer halverwege januari, tenzij we door de Corona maatregelen of een mogelijk eerdere herstart van de competitie een andere beslissing moeten nemen. Uiteraard zullen we dit zo tijdig mogelijk communiceren.

Voor senioren geldt dat in december wel getraind kan worden, vooralsnog in groepen van 4, op 1,5m. Zij hebben nu een aantal weken niet mogen trainen en kunnen dit dus in december "inhalen”. Doordat de jeugd dan niet traint zijn er ook voldoende velden beschikbaar, zodat elk team ook ruimte genoeg heeft om de 1,5 m te handhaven.

Seniorenteams die onder deze voorwaarden door willen trainen kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected] of via een appje aan Fleur van Munster.

De KNHB heeft verschillende opties voor het herstarten van de competitie, in januari of februari. Wij volgen hierin de KNHB. Mocht blijken dat nog geen herstart mogelijk is, dan zullen we bekijken of we weer onderlinge wedstrijden gaan spelen. We houden alle opties open, maar kunnen begrijpelijkerwijs niets definitief maken.

Zodra er wijzigingen of aanvullingen zijn, dan zullen wij dat laten weten.

Sportieve groet en blijf gezond,

TC MHC Almelo

20-11-2020