Zaalhockey seizoen 2020/2021

11-9 Nieuws
De inschrijving voor de zaalhockey is weer geopend. Inschrijven voor de zaalcompetitie kan met een volledig zaalteam (minimaal 8 spelers + coach). De coach/manager dient daarvoor alle namen van de zaalspelers + zaalcoach door te geven via een mail aan [email protected]. Vervolgens krijgt elke aangemelde speler t.z.t. een bericht waarbij de deelname aan de zaalhockey wordt bevestigd.  
 
Het aanmelden van het team kan tot en met 20 september. 
 
De F- en E6-tallen hoeven zich nu nog niet aan te melden omdat deze niet aangemeld hoeven te worden voor de competitie. Over deze aanmelding zullen wij je tegen die tijd informeren. 
 
Voor vragen en info kun je mailen naar [email protected]
 
Zaalhockey en Corona
De KNHB heeft aangegeven dat er op basis van de op dit moment bekende gegevens en regelgeving wel met de zaalcompetitie begonnen kan worden. Zij volgen de ontwikkelingen bij andere binnensporten nauwgezet, wat voor het zaalhockey meer duidelijkheid zal bieden. Mocht de zaalcompetitie onverhoopt niet doorgaan dan zal de KNHB een alternatief aanbod opzetten. 
 
Ondanks de onzekere periode dienen we al wel vast de voorbereidingen voor de zaalhockey in gang te zetten, en de aanmeldingen bij de bond door te geven. Inschrijven is momenteel onder voorbehoud dat de zaalcompetitie plaats zal vinden. Wij zijn druk bezig om de reserveringen op een dusdanige manier te regelen zodat we geen kosten hebben indien wij annuleren vanwege corona. 
Zodra wij de spelers hun bevestiging van deelname mailen zal er betreft dit onderwerp al meer bekend zijn en kunnen we je beter informeren over o.a. de kosten van aankomend seizoen. 
Met sportieve groet,

De zaalhockeycommissie
 
11-9-2020