Fareed Ahmed trainer / coach H1

Nadat we eerder al trots Marlou van Munster als trainer / coach van dames 1 konden aankondigen, is de positie van trainer / coach M.H.C. Almelo heren 1 nu ook ingevuld: Fareed Ahmed staat het komend seizoen bij de mannen aan het roer.

Fareed komt uit hockeymekka Pakistan en speelde 228 internationale wedstrijden over de hele wereld, van Oman tot Argentinië en van Johar Baru tot Londen. Hij speelde in de Pakistaanse, Maleise, Engelse, Belgische en Nederlandse (Oranje Zwart) competitie.

World cups, Champions Trophy’s, Olymische spelen, Asian Games, Super Series, Common Wealth Games en natuurlijk de Sultan Azlan Shah Cup, hij deed er aan mee en won medailles.

Geen wonder dat deze FIH level 3 coach vol ambitie zit. Enthousiast, vanuit het hart, met heel veel energie en doelgericht gaat deze winnaar aan de slag. Hoewel hij bescheiden in de omgang is, voel je de vibe veranderen waar je bij staat.

Wij gaan zeker de kennis van hockey – dat heeft ie mocht iemand daar aan twijfelen – van deze voormalig aanvoerder van het Pakistaanse elftal proberen over te brengen op de trainers en coaches van onze mooie club.

Wij rekenen erop dat jullie Fareed allemaal zeer warm welkom heten bij onze club. Doe dat wel in het Engels of Pakistaans. Wij wensen Fareed en de mannen heel veel plezier, sportiviteit en mooie prestaties toe. Een datum voor een open training, waarna de selectie compleet kan worden gemaakt, volgt nog.

Bestuur M.H.C. Almelo

6-7-2020