Twents Zomertoernooi

Door alle Corona toestanden is het seizoen 19-20 als een nachtkaarsje uitgegaan.

Nu de maatregelen versoepeld zijn mogen we weer hockeyen, zonder beperkingen! Wat ons betreft hoeft dat niet alleen bij trainingen te blijven! Daarom willen we in TVO verband een Twents Zomertoernooi gaan organiseren.

Dit toernooi staat gepland op verschillende dagen, te weten:

11 en 12 juli

8 en 9 augustus

15 en 16 augustus

Het is de bedoeling dat je een heel team aanmeldt en hierbij aangeeft in welke klasse jullie gaan spelen in het seizoen 20-21. Elk team in de junioren F t/m A jeugd en senioren kan ingeschreven worden. Daarnaast is van belang dat je aangeeft op welke dag je wilt spelen. De inschrijving moet een week voor de geplande speeldag binnen zijn.

Uit alle ingekomen speelverzoeken proberen we dan een voor jouw team een passende tegenstander te selecteren. Bij inschrijving van 3 gelijkwaardige teams, kan ook een 3-luik gespeeld worden.

Uiterlijk op dinsdag voor de geplande speeldag, ontvang je een bevestiging met speellocatie, tijdstip en tegenstander. Mocht er geen passende tegenstander zijn, dan laten we dit uiteraard ook weten. Ieder team neemt 1 scheidsrechter mee.

Als je een team opgeeft gaan we ervan uit dat de betreffende vereniging op in ieder geval 1 van de genoemde data een of meerdere velden beschikbaar stelt. Waarbij MHC Almelo het eerste speelweekend de gastheer zal zijn. Het heeft onze voorkeur (mede met het oog voor de barcie) om alle wedstrijden voor 1 dag op 1 locatie te spelen. Dus bijvoorbeeld: alle wedstrijden van 11 juli in Almelo; alle wedstrijden van 12 juli bij Twente, etc.

-Opgeven voor meerdere speeldagen tegelijk is mogelijk.
-Opgeven is deelnemen!

Opgeven kan via: [email protected]