Corona en hockey

16-10 Nieuws
De maatregelen rondom het coronavirus grijpen nog steeds diep in de maatschappij in. De impact van het virus en de maatregelen die genomen zijn, is groot. Voor de gezondheid, die staat voorop, voor ons sociale leven, voor velen ook voor hun economische omstandigheden. Zeker nu maatregelen al zo lang duren. 

Ook voor onze hockeyclub zijn er gevolgen. De basismaatregelen blijven van kracht, het clubhuis is al een paar weken gesloten. Competitiewedstrijden zijn er even niet. Voor de jeugd zijn er trainingen en er wordt gewerkt aan een onderlinge competitie. Senioren lijken op dit moment wat hockey betreft de klos, de mogelijkheden voor hen zijn zeer beperkt.

De afgelopen periode zijn al aardig wat wedstrijden afgelast bij onze club. Vanaf begin oktober liep het aantal meldingen van teams met positief geteste spelers en speelsters op. Ook het aantal meldingen van spelers en speelster die in quarantaine gingen. 

De KNHB is van plan de competitie uit te spelen, als de omstandigheden dat toelaten natuurlijk. Wij horen zo snel mogelijk wanneer wedstrijden kunnen worden gespeeld. Misschien wat langer door gaan in de winter periode, inhaaldagen tijdens het seizoen benutten, en aan het einde van het seizoen nog even door. Zoiets.

Samen gaan wij door deze periode. Vrijwilligers van onze club zijn druk, het is steeds schakelen en improviseren. Kijken wat wel kan en wat niet, en hoe we zaken op heel korte termijn het beste kunnen organiseren. Daar gaan wij volop mee verder. De club staat voorop en het doel is en blijft om iedereen zo veel mogelijk te laten hockeyen, zich te laten ontwikkelen en er een hoop plezier aan te laten beleven. 

Met sportieve groet,

Bestuur M.H.C. Almelo
 
16-10-2020