Vooruit!

7-2 Nieuws
Deze club gaat vooruit. Dat is het gevoel dat nu overheerst. 

Dat zal door onze accommodatie komen. De nieuwe entree met een mooi pad richting clubhuis, langs het fantastische nieuwe waterveld. Een genot om op te spelen en we spelen er allemaal op! Dan kom je in een clubhuis waar menig club jaloers op is. En op die velden en in dat clubhuis worden veel activiteiten georganiseerd, voor elk wat wils. 

En het zal komen door de avonden die over hockey gaan, ‘6x Vooruit’. De deuren en ramen van onze club staan spreekwoordelijk open en wij laten nieuwe ideeën de club instromen. Met succes, want iedereen die de eerste avond over de visie op de ontwikkeling van hockeyers heeft meegemaakt is enthousiast. Erg enthousiast. Dat gaan we vertalen naar onze club en wij willen graag dat we er allemaal aan mee werken, mee denken en meedoen. Dan is het ook ‘ons’ verhaal. Ben je trainer, coach of voel je je betrokken bij een team, check de agenda op de site of in de app en kom vooral naar de volgende bijeenkomsten, want je hebt echt wat gemist!

In de overgang van het altijd fantastische en zeer technische (en vermoeiende) zaalhockey en winterhockey naar de tweede competitiehelft gebeurt er veel. We werken aan een mooie opening van ons waterveld (in juni), de start van een lustrumseizoen met veel en leuke activiteiten voor allemaal, nieuwe hockeyvormen (de hockey 7’s) en aan nog meer open deuren en ramen met internationals, clinics en workshops. Ideeën en activiteiten die energie geven. 

We zijn aan de slag met de parkeerproblematiek langs de toegangsweg, het onderhoud van het complex (kom je ook mee klussen op zaterdag 25 februari?), met de teamindeling voor het volgend seizoen en met een alternatief voor het jaarlijkse paastoernooi. En natuurlijk aan een avond bekerhockey, op vrijdagavond 27 maart ontvangt ons heren 1 EHV heren 1 en gaat knock strijden om een plek in de volgende ronde van de Silvercup (#bijzijn).  

Uitdagingen zijn er ook. Financieel moet alles, zeker het eerste jaar na het aanleggen van een nieuw veld, goed op de rit. De trend van een dalend ledental, vooral door vergrijzing, moeten we trotseren. De energie om het hockey en activiteiten te organiseren moeten we opbrengen. We zien het voor ons en we gaan het doen. 

Zo maken we samen een mooie club. Met ideeën, met inzet en door aanpakken. Praat en denk vooral mee, bijvoorbeeld door naar een ledenvergadering te komen. De eerstvolgende ledenvergadering hebben we verplaatst naar donderdag 28 mei. We benoemen een bestuur en commissies, praten over begroting en contributie en over zaken die je zelf aandraagt. 

Heel veel hockeyplezier gewenst deze tweede seizoenshelft. Maak er wat moois van!

Remko Gelmers
Voorzitter
 
7-2-2020