6x Vooruit: Voor trainers en coaches

10-2 Nieuws
Wij zijn een hockeyclub. Eentje waar we met de sport bezig zijn. We willen zoveel mogelijk mensen laten hockeyen en we willen ons ontwikkelen. En dat doen we met plezier, we zijn er trots op en het is nog betaalbaar ook. 

Dat zijn de vijf ambities van onze club. 
  • Allemaal bij hockey
  • Ontwikkelen door hockey
  • Plezier met hockey
  • Trots op hockey
  • Betaalbaar hockey
De ambities, doelen en acties zijn allemaal keurig op 1 A4 gezet: Het perfecte plaatje. 

Wij zijn en blijven de gastvrije,  gezellige, familieclub. Wij ontvangen onze gasten netjes, gaan sportief met elkaar om. Wij werken aan een omgeving waarin het goed toeven is voor iedereen. Lekker sporten en op een leuke manier onze vrije tijd doorbrengen op het veld. Een mooie beleving voor iedereen op het veld en ernaast. 

Iedereen kiest vanuit een eigen motivatie voor hockey. De één zoekt ontspanning door inspanning; samen met anderen trainen, spelen en gezelligheid ervaren. De ander zoekt zijn grenzen en verlegt deze en streeft naar het maximaal haalbare in de sport. M.H.C. Almelo erkent deze verschillen en geeft er in opleiding en begeleiding van teams inhoud aan. Het komt erop neer dat zo veel mogelijk mensen veilig en sociaal aantrekkelijk op hun eigen niveau kunnen hockeyen.

En zo zijn wij de mooiste hockeyclub van Almelo.

En hoe gaan wij met hockey om? Iedereen kiest vanuit een eigen motivatie voor hockey. De één zoekt ontspanning door inspanning; samen met anderen trainen, spelen en gezelligheid ervaren. De ander zoekt zijn grenzen en verlegt deze en streeft naar het maximaal haalbare in de sport. M.H.C. Almelo erkent deze verschillen en geeft er in opleiding en begeleiding van teams inhoud aan. Het komt erop neer dat zo veel mogelijk mensen veilig en sociaal aantrekkelijk op hun eigen niveau kunnen hockeyen.

Voor begeleiders en spelers gelden daarbij de volgende zes principes:

Je weet zelf wel wat je wilt                        Focus op plezier maken

Steeds een beetje beter worden           Veiligheid en waardering voor iedereen
Teamsport binnen en buiten het veld  Lekker sporten maar ook andere dingen doen


Veel plezier op de mooiste hockeyclub van Almelo!
Bestuur M.H.C. Almelo
 
10-2-2022