Alleen pinnen bij MHC Almelo

Vanaf dit seizoen is het alleen nog mogelijk om te pinnen in het clubhuis. Hiermee wordt het weer een stukje veiliger en wordt de administratieve afhandeling nog makkelijker. Wel zijn voldoende waarborgen getroffen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat bij een eventuele storing toch kan worden afgerekend.

Afgelopen jaren zijn wij haast ongemerkt en gefaseerd overgegaan op zoveel mogelijk pintransacties. Door deze overstap worden de kosten verlaagd en wordt de administratie minder arbeidsintensief en minder foutgevoelig. Het belangrijkste punt is echter de verkleining van het veiligheidsrisico. De afwezigheid van contant geld maakt onze club minder interessant voor inbrekers bijvoorbeeld.

6-9-2019