Bitje happen

Ook dit seizoen organiseren we in samenwerking metTand Technisch Laboratorium Kamphuis voor alle leden van MHC Almelo de mogelijkheid om een gebitsbeschermer op maat te laten maken!

De vastgestelde data zijn: woe 11/9, do 12/9 en ma 16/9, di 17/9, woe 18/9 en do 19/9.

Opgeven kan via [email protected]

Een goed gemaakt ‘bitje’ beschermt je tanden, lippen en tong wanneer een bal of stick tegen je mond aankomt. Het vangt de impact op en verdeelt de krachten over je tanden. Hierdoor is de kracht die op één enkele tand komt meestal dermate gering dat er geen (of in ieder geval minder) schade optreedt. Bescherming en draagcomfort van een op maat gemaakt bitje is zeker de moeite waard.

Ook hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen kunnen tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen.

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven via gemeld mailadres.
De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Er is per uur beperkte beschikbaarheid, dit om lange wachttijden te voorkomen.
Na aanmelding ontvang je zsm een bevestiging met verdere informatie. De bevestiging geldt als definitieve inschrijving.

Kosten voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer zijn tijdens deze hapdagen €50,00 voor junioren en jongste jeugd. Voor senioren bedragen de kosten € 60,00. Het bedrag dient tijdens het happen contant te worden voldaan.
Per gebitsbeschermer ontvangt MHC Almelo € 5,00 voor de clubkas.

Zodra de gebitsbeschermer klaar is, ontvangt u bericht van ons en is het bitje beschikbaar op de club.

Tandtechnisch laboratorium Kamphuis
Hospitaalweg 2A