Glossy

3-9 Nieuws
Zo aan het begin van het seizoen is er een aangename verrassing. Een aantal leden is geheel vrijwillig semi-journalist geworden en is in de wereld van het maken een magazine gedoken. Het resultaat mag er zijn. Een prachtig blad, voor u. Laat u verrassen en lees over onze mooie sport, onze mooie club en onze rijke historie. 
 
Het idee was een kwalitatief mooi glossy magazine uit te brengen, om de band met leden, sponsoren en andere betrokkenen te versterken en de communicatie te verbeteren. Het moest een makkelijk leesbaar, vrolijk en aantrekkelijk blad worden, voor alle leeftijden. 

Het ligt voor u klaar op de club. Coaches van elk team kunnen zich vanaf zaterdag bij de bar melden, u krijgt vervolgens voor het gehele team de magazines overhandigd. Codewoord: 'Glossy'. 

Mocht uw organisatie over een wachtkamer beschikken, schroom dan niet een paar exemplaren extra mee te nemen, om zo het hockeyvirus over onze prachtige, sportiefste stad van Nederland, te verspreiden. 

Iedereen die een bijdrage aan het magazine heeft geleverd - redactie, sponsoren, bijdragers - heel veel dank! Het was zwaar, het viel tegen, het duurde lang, maar hij is er. Trots op!

Wij wensen u veel leesplezier toe. 

Bestuur M.H.C. Almelo
 
3-9-2020