Sponsoring

M.H.C. Almelo zou M.H.C. Almelo niet zijn zonder de steun van sponsoren. Ieder jaar weer mogen wij ons verheugen op de steun van vele bedrijven en privé personen. En die sponsoren nemen een steeds belangrijkere plek in.

Een gezonde club floreert bij een goed financieel bestuur waarbij sponsoren onontbeerlijk zijn. Daarbij hanteren we een gouden spelregel: een win-win situatie voor ondernemer én club.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er leden/ouders zijn die het leuk en nuttig vinden hun kinderen en de teams waarin zij spelen, of waarin de ouders/leden zelf spelen, te ondersteunen door het ter beschikking stellen van een wedstrijdtenue, een trui, een trainingspak, stick-tas, etc. Het ziet er mooi uit en geeft een goede, leuke en professionele uitstraling.

Om wildgroei te voorkomen, zijn er regels voor teamsponsoring. Neem altijd vooraf contact op met de sponsorcommissie om dit te bespreken.

Elke vorm van sponsoring dient vooraf door de sponsorcommissie te worden goedgekeurd.

Om het beeldrecht van M.H.C. Almelo te beschermen mag ons logo alleen onder voorwaarden gebruikt worden. Dat geldt ook voor team- en wedstrijdkleding. Het logo mag alleen gebruikt worden met toestemming van het bestuur of de sponsorcommissie.

Teamkleding zoals bijvoorbeeld truien, trainingspakken, jasjes die in teamverband gedragen worden, dienen, indien voorzien van het M.H.C. Almelo logo, te worden aangeschaft via Sporthuis 't Hoen.

Alle officiĆ«le club kleding van M.H.C. Almelo is exclusief te verkrijgen bij Sporthuis 't Hoen in Enschede of via onze onlineshop .

Heeft u vragen over sponsoring of wilt u zelf sponsor worden, neem dan contact met ons op via [email protected]