Lidmaatschap

Natuurlijk wil je graag lid worden van deze mooie club! Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar instroom@mhcalmelo.nl of door het invullen van het inschrijfformulier. Daarna wordt (binnen 2 weken) contact opgenomen door een elftalco├Ârdinator. Er moet best wel veel worden ingevuld voor het inschrijfformulier, maar dat kan helaas momenteel nog niet anders. 


Het is uiteraard altijd mogelijk vrijblijvend 3 keer mee te trainen, (wij vragen alleen dit binnen een periode van 4 weken te doen), stuur een mail naar [email protected]. Dit geldt voor alle leeftijden, dus voor kinderen en volwassenen (ook zonder hockeyervaring) hebben wij een instroomgroep, waar 3 keer vrijblijvend meegetraind kan worden. Na de 3de keer meetrainen vragen wij je om het inschrijfformulier in te vullen. 

Voor kinderen tot 20 jaar die opgroeien in gezinnen waar niet genoeg geld is om te sporten, kan een beroep gedaan worden op subsidie via het Jeugdfonds Almelo, kijk op jeugdfondsalmelo.nl.

Als inschrijvingsdatum geldt de datum van bevestiging van de inschrijving door de elftalco├Ârdinator. Vanaf die datum is contributie verschuldigd. Word je onverhoopt geen lid, dan hoef je geen contributie te betalen en wordt het inschrijfformulier verwijderd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected] of [email protected]. Met het invullen van het inschrijfformulier en de verzending daarvan geeft u toestemming aan de M.H.C. Almelo voor incasso van contributie en eenmalige actie, zie voor meer informatie het menu item 'Contributie'

Mocht u onverhoopt willen opzeggen, kijk dan rechts naar de knop opzeggen (wel even inloggen)