Zaalhockey


De zomervakantie is nog niet eens begonnen en toch zijn we achter de schermen al weer bezig met de winterperiode. Want als het dan buiten koud is, willen we graag warm binnen hockeyen. 

Ook komend seizoen (2018-2019) is er de mogelijkheid om met je team (8-tallen t/m senioren) te gaan zaal hockeyen. Omdat de veldcompetitie voor onze regio dit jaar pas laat van start gaat, willen wij de teams nu vast vragen om na te denken of je wel of niet de zaal in gaat.

Opgeven voor de zaalcompetitie kan alleen met een volledig team, d.w.z. minimaal 8 spelers. We verwerken dus ook alleen inschrijvingen van volledige teams, inclusief coach. 

Inventariseer nu vast wie mee doet en als blijkt dat je team onvoldoende spelers heeft, informeer dan bij een ander team of je misschien teams kunt samenvoegen. De zaalcommissie doet dit niet

Teams met minder dan 8 spelers kunnen niet ingeschreven worden en dan kun je dus niet met de zaalcompetitie mee doen. Dus coaches, spelers en trainers, denk er vast over na en geef je team tijdig op, zodat je straks in de winter lekker door kunt hockeyen.
De inschrijvingen dienen uiterlijk 15 september binnen te zijn. 

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de zaalhockeycommissie via de website van M.H.C. Almelo.
email: [email protected]