Trimhockey

Veel ouders hebben nog nooit in hun leven gehockeyd en zouden het best weleens willen proberen als er maar een gelegenheid was! Rustig in een groep met gelijkgestemden, geholpen door een trainer, uitleg krijgen en oefeningen doen. Dit is mogelijk op de club! 

Onder begeleiding van Astrid zijn alle mensen die nog nooit gehockeyd hebben, maar nu willen proeven van de geweldige sport welkom om de beginselen van het spel te leren kennen.

Ook zijn er recreanten op de club. Er zijn verschillende groepen, die op verschillende dagen hockeyen, als het op een bepaalde dag net even niet uitkomt. Dit is een groep van jong en oud, man en vrouw. Iedereen is welkom. Gezellig een beetje hockeyen staat hier centraal. 

Op de woensdagavond met een drankje na de tijd en op de zaterdagochtend wordt er afgesloten met een kop koffie of thee. De charme is de mix tussen een groep spelers die al jaren mee doen en spelers die net nieuw zijn. Of je nou mee wil doen om lekker te ballen, nieuwe mensen te leren kennen of voor de gezelligheid; iedereen is welkom! Dus kom vooral een keer langs.

Als de ambitie er is kun je door stromen naar één van de senioren- of veteranenelftallen. 

De trimhockeyers van MHC Almelo doen mee aan trimhockeytoernooien en vele andere activiteiten. Competitie spelen mag als trimhockeyer overigens niet. 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met: 
  • Zaterdagmorgen gemengd (8.30-9.30) Wim Voogel  
  • Woensdagavond (20.00-21.00) deze groep is voor seniorleden die voor het eerst gaan hockeyen. Er wordt ruim aandacht besteedt aan de eerste beginselen van hockey o.l.v. Astrid van Riggelen, [email protected]
  • Woensdagavond trim/recreantenhockey (20.00-21.00) Lotte van der Laan