Bardiensten, zo werkt het!

Zaterdag bardiensten

De club draait op vrijwilligers. Daarom wordt er ook een beroep gedaan op ouders van jeugdleden om te helpen achter de bar. De coach van het team benadert 2 ouders om een bardienst namens het team te vervullen.

Een bardienst is tijdens een thuiswedstrijd en naast heel nuttig, vaak ook gezellig. Jullie werken samen met een barhoofd die de leiding heeft over de gang van zaken in de keuken en achter de bar.

Zondag bardiensten

Senioren draaien ook bardiensten. Zij worden daarvoor benaderd door hun aanvoerder of coach. Een bardienst op zondag duurt ook 2 uur en sluit aan op een thuiswedstrijd. Naast teamleden mogen ook een partner of familieleden een bardienst doen. Er is ook een barhoofd aanwezig die de leiding heeft. Heeft u vragen over de bar neem dan contact met ons op: [email protected]