Bardiensten, zo werkt het!

Zaterdag bardiensten

Het clubhuis draait volledig op vrijwilligers. Daarom wordt er ook een beroep gedaan op ouders van jeugdleden om te helpen achter de bar. De coach van het team van benadert 2 ouders om de betreffende batdienst namens het team te vervullen.
Een bardienst is tijdens een thuiswedstrijd en naast heel nuttig, vaak ook gezellig. Jullie werken samen met minimaal 1 barhoofd die de leiding heeft over de gang van zaken in de keuken en achter de bar.

Zondag bardiensten

Senioren draaien ook bardiensten. Zij worden daarvoor benaderd door hun aanvoerder of coach. Een bardienst op zondag duurt ook 2 uur en sluit aan op een thuiswedstrijd. Naast teamleden mogen ook hun partner of familieleden ouder dan 18 jaar een bardienst doen. Er is ook altijd minimaal 1 barhoofd aanwezig die de leiding heeft. Heeft u vragen over de bar neem dan contact met ons op: [email protected]