Opzeggen

Jammer dat je je lidmaatschap wilt beĆ«indigen. Opzeggen is alleen mogelijk door in te loggen op de website. Mondelinge opzeggingen of opzeggingen die niet aan de ledenadministratie zijn gericht, zijn niet geldig. 

Voor inloggen op de website heb je je lidnummer nodig. Weet je je lidnummer niet meer? Mail naar [email protected] Ben je je wachtwoord vergeten? Via de site kun je een nieuw wachtwoord opvragen.  

Graag horen we waarom je stopt. Hoewel het hieronder mogelijk is aan te geven dat je per direct je lidmaatschap wilt beĆ«indigen, is dat niet altijd mogelijk en blijf je in principe het hele seizoen lid en is voor het hele seizoen contributie verschuldigd. 

Na het versturen van het formulier wordt een bevestiging van de opzegging verstuurd; geen bevestiging betekent dat er geen opzegging is ontvangen. 

Opzeggen kan alleen voor een volgend verenigingsjaar en moet voor 1 juni (dus uiterlijk 31 mei) geschieden. Is een opzegging niet op 31 mei binnen, dan ben je dus het hele volgende seizoen lid.