Tenue

M.H.C. Almelo heeft een officieel en prachtig tenue. Het tenue is het blauwe clubshirt met badge, een zwarte broek of rok en witte kousen.

Het uit-shirt is wit. Neem naast het blauwe clubshirt altijd een wit shirt mee naar wedstrijden.

Bij uitwedstrijden staat soms aangegeven dat je een uit-tenue aan moet. Let ook op of je gelijk kleurende kousen hebt! Het automatisch verschijnende "Let op uittenue - ja" maakt namelijk geen onderscheid tussen een shirt en de kousen.

Voor een team van een bezoekende vereniging geldt dat het zich moet kleden in een shirt/blouse en kousen waarvan de kleur duidelijk afwijkt van die van shirt/blouse en kousen van de ontvangende partij (Bondsreglement A.7 Wedstrijdkleding en Spelersuitrusting).

In de clubshop is alle kleding verkrijgbaar. Alle officiĆ«le club kleding van M.H.C. Almelo is exclusief te verkrijgen bij Sporthuis 't Hoen in Enschede of via onze onlineshop

Via de online shop heb je alle kleding snel in huis. Je hoeft er de deur niet voor uit!