Huisregels

Wij beschikken over een mooie accommodatie met een nieuw clubhuis (2013) en drie kunstgrasvelden, twee zandingestrooide velden en één semi-waterveld. Wij zijn er met z'n allen best trots op en daarom houden we het samen gastvrij, mooi en netjes.

Fietsen graag zo veel mogelijk in de rekken, niet op het looppad. Dan kan er namelijk niemand meer langs. Logisch toch?

Roken mag niet op het kunstgras, in het clubhuis en/of kleedkamers. En met alle clubs in Twente hebben wij afgesproken dat we niet roken langs de lijn.

Geen kauwgom op het kunstgras natuurlijk. En geen glas, ook niet langs de velden.

Afval moet natuurlijk in de afvalbak. Ruim even op als je ergens gezeten hebt.

Toeschouwers, groot en klein, tijdens de wedstrijden achter de hekken. Ook bij de wedstrijdjes van de Jongste Jeugd (F, E6 en E8).

Auto's tussen de strepen parkeren, zodat zoveel mogelijk mensen een plekje hebben. Als de parkeerplaats vol is, kan bij het crematorium worden geparkeerd. Niet langs de toegangsweg parkeren, dan kan niemand er nog in of uit.

Honden zijn hartstikke leuk, maar hou ze aan de lijn.

Onder 18 geen alcohol. Zelf meegebrachte alcoholhoudende drank in het clubhuis of elders op het complex mag natuurlijk niet. Drugs zijn ook niet OK.

Huisregel op een rij:

1. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het terrein van de vereniging.

2. Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders te nuttigen dan in de kantine of op het terras.

3. Er wordt geen alcohol geschonken aan:
·Trainers, coaches en andere begeleiders van de jeugd voor en tijdens de wedstrijd
·Personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers.

4. Leidinggevenden en barvrijwilligers drinken geen alcohol gedurende hun dienst.

5. Op zaterdag wordt er voor 15.00 uur geen alcohol geschonken.

6. Aan personen die zichtbaar te veel gedronken hebben wordt geen alcohol meer geschonken. Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank worden geweigerd.

7. Personen die zich agressief gedragen of ander normafwijkend gedrag vertonen worden uit het clubhuis verwijderd.

8. Prijsacties die het gebruik van alcohol stimuleren, zoals "happy hours”, "meters bier” en "rondjes van de zaak” zijn niet toegestaan.

9. Vanuit het oogpunt van na te streven alcoholmatiging wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, onder andere door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende drank.

10. Roken is niet toegestaan in de kantine en niet langs de velden. Drugsgebruik is op het gehele complex niet toegestaan.

11. Bij gebruik van servies dient dit na afloop weer geretourneerd te worden naar de bar.

12. Glaswerk en servies mogen niet gebruikt worden langs de velden, wel op het terras.

13. Meubilair dient gebruikt te worden waarvoor het bedoeld is en mag de kantine niet verlaten. Na gebruik meubilair opgeruimd achterlaten.

14. Het barteam is verantwoordelijk voor de uitstraling van de kantine en mag klanten aanspreken op hun gedrag. Hierbij kan gedacht worden aan het niet naleven van bovenstaande regels of het onnodig bevuilen van de kantine of het verpesten van de sfeer. In deze gevallen mag het barteam deze klanten verwijderen uit de kantine.

Zo. Is iedereen op de hoogte.